Pagina de start a forumului sportclubs.MyForum.ro
Inregistrare • Cautare • FAQ • Membri • Grupuri • Autentificare
Kaka nu ar refuza-o pe Real

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului sportclubs.MyForum.ro » Italia Subiectul anterior
Subiectul urmator
Kaka nu ar refuza-o pe Real
Autor Mesaj
Andy
Administrator
Administrator
Andy

Data inscrierii: 06/Mai/2007

Mesaj Kaka nu ar refuza-o pe Real Raspunde cu citat (quote)
Unul dintre cei mai buni jucatori din lume, starul lui Milan, Kaka, nu crede ca o mutare la Real Madrid e imposibila. Dupa ce a eliminat-o pe Manchester United din semifinalele UEFA Champions League, Kaka si-a motivat actuala prezenta in Italia datorita stabilitatii de acasa.

Acesta a declarat pentru un ziar din Brazilia, "O Estado de Sao Paulo" despre viitorul sau: "Sunt teribil de fericit la Milan, dar viitorul meu sta in mainile lui Dumnezeu. Zvonurile ca as putea merge la Real Madrid nu ma deranjeaza, ei nu sunt o echipa oarecare, ei sunt Real, o mare echipa, un mare club. Eu momentan sunt deosebit de fericit aici mai ales ca familia mea s-a adaptat extrem de bine. Viitorul meu este, cum am mai spus, in mainile lui Dumnezeu, iar numai el poate decide unde o sa merg de aici.", a spus Kaka.
08/05/2007 22:05 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
tabernaculum
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Iul/2012

Mesaj Raspunde cu citat (quote)
You are simply awesome
16/07/2012 00:06 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tabernaculum
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Iul/2012

Mesaj Raspunde cu citat (quote)
You are so great
17/07/2012 12:47 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului sportclubs.MyForum.ro » Italia Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum