| Autor |
Mesaj |
Andy
Administrator

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 27 Localitate: Brasov |
|
Kaka nu ar refuza-o pe Real |
|
Unul dintre cei mai buni jucatori din lume, starul lui Milan, Kaka, nu crede ca o mutare la Real Madrid e imposibila. Dupa ce a eliminat-o pe Manchester United din semifinalele UEFA Champions League, Kaka si-a motivat actuala prezenta in Italia datorita stabilitatii de acasa.
Acesta a declarat pentru un ziar din Brazilia, "O Estado de Sao Paulo" despre viitorul sau: "Sunt teribil de fericit la Milan, dar viitorul meu sta in mainile lui Dumnezeu. Zvonurile ca as putea merge la Real Madrid nu ma deranjeaza, ei nu sunt o echipa oarecare, ei sunt Real, o mare echipa, un mare club. Eu momentan sunt deosebit de fericit aici mai ales ca familia mea s-a adaptat extrem de bine. Viitorul meu este, cum am mai spus, in mainile lui Dumnezeu, iar numai el poate decide unde o sa merg de aici.", a spus Kaka.
|
|
| 08/05/2007 22:05 |
|
 |
tabernaculum
Junior

Data inscrierii: 02/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Uganda |
|
|
|
You are simply awesome
|
|
| 16/07/2012 00:06 |
|
 |
tabernaculum
Junior

Data inscrierii: 02/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Uganda |
|
|
|
You are so great
|
|
| 17/07/2012 12:47 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|